Üzenet a hülye zsidó Schulznak, ennek az iskolázatlan fasznak, tudatlan baloldali liberális és identitászavaros baromnak!

Mit üzen ennek a transznacionális kozmopolita és multi-kulturalista őrültnek, Zeev Jabotinsky kiemelkedő nacionalista zsidó társadalomtudós és pragmatikus társadalomszervező, író, az izraeli “Zeev Jabotinsky Institute In Israel – מכון ז’בוטינסקי בישראל” névadója.
” A nacionalizmus mindenekfelett álló érték. Nincs a nemzetnél, a hazánál magasabb ,rendű érték, nincs olyan istenség e világegyetemben, amelynek kedvéért fel kellene áldoznunk e két legdrágább kincset”. Jaboninsky ehhez még azt is hozzáfűzi, hogy “a társadalmi béke záloga, ha az etnikum lefedi a nemzet fogalmát”. Az “abszolút nemzet” ideáltípusát abban látta, ha a nemzet , azonos etnikai, történelmi eredetközösségből származó népességből áll és időtlen idők óta ugyanazon a földarabon él. Ott ahol kultúrája, államisága kialakult. Tehát őshonos és nem rendelkezik olyan más etnikumú kisebbséggel, amely gyengíti a nemzeti kohézióját, és idegen kulturális etnikai zárványként gyengíti az őshonos etnikai eredetközösség tradícióját, értékrendjét. Valamint a nemzet eredeti nemzeti nyelvét beszéli , eredeti írását használja és nem azt, amit egy másik etnikumtól átvett. Jabotinsky, mindezen kiváló gondolatokat azzal koronázza meg, hogy kijelenti, hogy ” Egy nemzet lényegét azonban, sajátos jellegének alfáját és omegáját specifikus fizikai minősége, etnikai összetétele alkotja!”. (Jabotinsky végrendelete Jeruzsálem -Tel Aviv, 1947. Ktavim,9 kötet,110. oldal) Ide, ebbe a gondolatmenetbe semmiféle idegen etnikai migráció nem fér bele! DE MIT ÜZEN Viktor Chaim Arlosoroff, https://de.wikipedia.org/wiki/Chaim_Arlosoroff, neves zsidó nacionalista társadalomtudós, a Der Jüdische Volkssozialismus címmel 1919-ben Berlinben megjelent tanulmányában. Chaim Arlosoroff ezen művében egyértelművé teszi, hogy “A nemzeti eszme az egyetlen, amely lehetővé teszi a nemzetek közötti ligát. A kozmopolita szocializmus a bolsevizmus időleges sikere ellenére is kapitulálni kénytelen. Az EU transznacionalizmusa is halálra van ítélve, az olyan szellemi toprongyokkal együtt, mint Schulz.
KÉRDÉS!
MIÉRT A HÜLYE, RÖGESZMÉS ZSIDÓKNAK VAN A LEGNAGYOBB HANGJA?
Igaz egykoron a Hóreb alatt is ezeknek volt a legnagyobb hangja, de miután Mózes lejött a Dzsebel Muszáról a parancsolatokkal, Áron öccsével agyonverette őket. De sajnos nem az összeset! Mert most itt óbégatnak az EU-ban.
Ki kell söpörni Európa közéletéből a liberális idiotizmust! (már csak a fordítás marad hátra)
de Karatna

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsag.blog.hu/api/trackback/id/tr188892392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása