Magyarországi JUDEOBOLSEVIK CSALÁDI HÁTTERŰ liberális zsidók újabb oppozíciója és destrukciója!

MIÉRT NEM AKARJÁK, HOGY A LEGNAGYOBB SZUVERÉN A NÉP VÉLEMÉNYT NYILVÁNÍTSON,

SZAVAZZON SAJÁT  NEMZETI JÖVŐJÉRŐL?


Ezek a nonkonformista istenverések nem értik meg (dehogy is nem!), hogy a magyar emberek legelemibb joga annak eldöntése, hogy saját hazájukba kit engednek be és kit nem engednek be!
A 19. század második felében polgárjogot nyert zsidóság 21. századi leszármazottai önkritikátlanul döntési jogot vindikálnak maguknak abban, hogy a kétharmadával megcsonkított Magyarországon a magyar nép hogy viszonyuljon a teljesen idegen etnikumú bevándorlókhoz. Az egykori bevándorlók utódjai, a magyarság fölött és helyett és nélküle kívánják meghatározni a jelen bevándorlóival, gazdasági menekültjeivel kapcsolatos jogi és társadalmi magatartásformákat. Sőt, az ezzel kapcsolatos társadalmi véleménynyilvánítást is szabotálni próbálják. Holott ebben a "népvándorlási helyzetben", amelyet az expanzív militáns imperializmus politikai és gazdasági tényezői generáltak, a legésszerűbb eljárás, ha a különféle hivatkozásokkal hazájukból elmenekülő, otthonaikat ilyen-olyan okok miatt hátrahagyó sémi etnikumú iszlámhívő népek saját mohamedán testvéreiktől, tehetősebb sémi etnikai és vallási eredetközösségüktől kérnek menedéket, és nem egészen más vallási, szellemi, társadalmi és anyagi kultúrát hordozó etnikumoktól. Olyantól, akiknek teljesen mások az etnikai és kulturális gyökereik. Egészen más a szocializációjuk. Ott vannak a gazdag arab olajállamok: Kuvait, Abu Dhabi, Katar, Bahrain , Szaúd-Arábia , Dubaj, stb. A feketéknek Nigéria, Angola, Tanzánia, stb. Ezek az államok és népek fogadják be mohamedán és sémi testvéreiket.
Mindenki a saját etnikai köreitől kérjen segítséget..
JÓL JEGYEZZE MEG MINDEN MAGYAR ÉS ÉRVÉNYESÍTSE AKARATÁT MINDEN ETNIKUMNAK ALAPVETŐ JOGA, HOGY SAJÁT ETNIKAI ÉS TÖRTÉNELMI EREDETKÖZÖSSÉGÉBEN ÉLJEN ÉS TANULJON! Valamint, ha úgy dönt, akkor idegent ne tűrjön meg maga mellett.
Minden etnikumnak joga, hogy saját etnikai és történelmi eredet és sorsközösségén belül szervezze meg gyermekei oktatását és saját etnikai közösségének biztonságában éljen és ne tűrje el azt, hogy oda akarata ellenére más etnikumokat odaerőszakoljanak.
Hagyjanak minket békén!
Nem akarjuk a "világ fájdalmát" a hátunkra venni, amikor magyarságunkat sújtó égbekiáltó aljasságok terheiből az elmúlt közel száz év alatt egy morzsányit sem könnyítettek. Előbb adják vissza a mi magyarjainkat szülőföldjükkel együtt, amelyet elraboltak!
Az európai diaszpóra liberális zsidósága azért is szorgalmazza a bevándorlást, mivel közismert, hogy az egykori bevándorlók leszármazottjai, a liberális és baloldali szocialista mozgalmakat erősítik és ellenszenvvel, sőt ellenségesen fordulnak a konzervatív, vagy jobboldali, nacionalista, nemzeti politikai formációk felé. Minden olyan felé, amely az őshonos népesség érdekeiről szól. Ez a "menekült"népesség a politikai hatalomra törő etnocentrikus liberális, transznacionális, diaszpórabeli zsidóság etnikai eredetközösségének eredményes érdekérvényesítésének egyik hadoszlopa és potenciális szavazóbázisa.

http://i.imgur.com/DIv7eJj.jpg

http://i.imgur.com/mLfXl41.jpg

 

de Karatna

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsag.blog.hu/api/trackback/id/tr448892386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása